A Cobra lett a Hyundai egyik beszállítója

Az angol Cobra cég bejelentette, hogy stratégiai megállapodást kötött a Hyundai vállalattal tolatásérzékelők és sebességszabályzók szállítására.  

A legújabb Hyundai modellek így a jövőben a Cobra által gyártott első és hátsó parkolás-érzékelőkkel, illetve egyéb kiegészítőkkel  kerülhetnek a szalonokba. Az első érzékelők alacsony, 8 km/h sebesség alatt aktivizálódnak és kikapcsolnak, ha a jármű sebessége eléri a 15 km/h-t.

Az új Hyundai i40 és az új generációs i30 modellek már a gyártósorról a Cobra cég parkolás-érzékelőivel gördülhetnek le, míg korábban csak az angol vásárlók számára kínálták a Cobra cég termékeit. a helyi kereskedők.

„Sok időt és energiát fektettünk az új generációs autóipari kiegészítők fejlesztésére, melyet most a Hyundai is elismert azzal, hogy új modelljeit a mi termékeinkkel szerelik fel.” – mondta Andrew Smith, a Cobra vállalat ügyvezetője. 

„A parkolás-érzékelők a modern autók elengedhetetlen tartozékává vált, és mivel a mi termékeinket színkód alapján a fényezés színéhez lehet igazítani, így szerves részét képezheti az autónak.” 

Forrás: fleetnews.co.uk

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei