Ismét eladási rekord Amerikában


A Hyundai Motor America nyilvánosságra hozta a márciusi eladási adatait, mely szerint soha még ennyi, összesen 69728 autót adtak el a márkakereskedések, mely 13 százalékkal több, mint tavalyi, akkor is rekordnak számító érték. Az első negyedév során a Hyundai 15 százalékkal lépte túl a tavalyi eladási darabszámot.

"Az idei március a Hyundai történelmének legjobb hónapja, illetve negyedéve volt." - mondta Dave Zuchowski, a Hyundai Motor America értékesítési vezetője. "A Sonata, Elantra, Veloster és Accent modelljeink elérhetőségének javítása növelhette a rekord eladások létrejöttét."

A kiskereskedelmi értékesítés 33 százalékkal emelkedett márciusban. Az Accent, Sonata és Elantra eladások 28, 6, illetve 8 százalékkal múlták felül a tavalyi számokat, így átlagosan 11 százalékos volt a szegmens piaci bővülése. 


"Ahogy a Hyundai egyre több gazdaságos járművet dob piacra, annál több vásárló tér be a márkakereskedéseinkbe." - mondta John Krafcik, a Hyundai Motor America elnöke. "A leginkább gazdaságos modelljeink értékesítése 67,5 százalékkal növekedtek tavaly óta."

A Hyundai préimum Genesis és Equuus modelljeiből 30 százalékkal többet vásároltak, mint tavaly márciusban. Habár a terepjárók értékesítésében nem történt előrelépés, a most bemutatott Santa Fe modell újabb lendületet adhat a szegmensben történő fellendülésnek.  

Forrás: sacbee.com

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei