Különleges szériával búcsúzik az i30 Ausztráliában


Habár Európában már a piacon van a vadonatúj, második generációs i30, Ausztráliában az előző generáció utolsó darabjait most különleges felszereltséggel kínálják.

A korlátozott darabszámban elérhető Trophy változat első ködlámpákkal, hátsó spoilerrel, titániumszürke 16 collos alufelnikkel, "Trophy" feliratokkal kínál többet, mint az alapváltozat. A beltérben tempomat, bőrkormány és sebességváltógomb teszi gazdagabbá a felszereltséget. Ezenfelül távirányítós központi ajtózár, elektromos ablakok és tükrök, iPod csatlakozóval és Bluetooth kihangosítóval rendelkező audióberendezés is megtalálható az autóban. A biztonsági felszereltség része az ESP, az ABS, hat légzsák, ostorcsapás ellen védő első fejtámaszok.


A Trophy változat kizárólag a 136 lóerős, 2 literes, négyhengeres benzinmotorral választható, melynek fogyasztása manuális sebességváltóval 7,2 l/100 km, míg automatával 7,6 l/100 km.

A Hyundai reményei szerint a mostani Trophy sorozat hasonlóan népszerű lesz, mint a 2010-ben, azonos névvel már egyszer piacra dobott változat,melyből akkor 3700 autót vásároltak.

Forrás: caradvice.com.au

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei