A Hyundai a Legoland partnere marad


A Hyundai 2010-ben kötött megállapodást a Legoland németországi szabadidőparkjával, melyet a napokban további két évvel, egészen 2014-ig meghosszabbítottak.

Az együttműködés részeként a Hyundai továbbra is 25 autót – i10 kisautótól az új i30 modellen keresztül egészen az ix35 hobbiterepjáróig – bocsát a park rendelkezésére szolgálati és túravezetési célokra.

A Hyundai-Legoland vezetőiskolában található mini Hyundai modellekben a 3-7 évesek megszerezhetik első vezetési tapasztalataikat. A nagyobbak egy rövid elméleti oktatás után akár 6 km/h felett is körbemehetnek a pályán, melynek végén megkaphatják első saját jogosítványukat is.   


A bajorországi Guünzburgban található Legoland idén ünnepli fennállásának tízedik évfordulóját. Ebből az alkalomból a Hyundai és a Legoland számos további programmal készül – a parkban tartott próbavezetéstől egészen a nyereményjátékokig.

A szezon nyitányaként a Legoland bemutatja a világújdonságnak számító Flying Ninjago-t, melynek résztvevőit az új attrakció akár 22 méter magasra repítheti.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei