Biztonságosabbá vált a Hyundai i20 Indiában


A Hyundai indiai képviselete bejelentette, hogy immár szériában kínált dupla légzsákkal és egyéb kiegészítőkkel teszik biztonságosabbá és kényelmesebbé az Elite i20 modell 2016-os változatát.

A Hyundai Motor India hatalmas eladási sikereket ért el a 2014 őszén bevezetett Elite i20 modellel, amely elnyerte a 2015-ös Év Autója díjat Indiában. A vállalat a bemutatást követően is folyamatosan fejlesztette az autó felszereltségét, amelyet előbb multimédiás rendszerrel, majd a C oszlop magas fényű fekete burkolatával tettek még vonzóbbá. A 2016-os modellévre ismét továbbfejlesztették az Eite i20-ast, amely megint elsősorban az autó felszereltségét érinti.  


A 2016-os Elite i20 Asta változatában mostantól ugyanolyan projektoros, LED nappali menetfényekkel és kanyarlámpával kiegészített lámpatestek kerülnek beépítésre, amelyeket eddig csak az európai piacra Törökországban készülő változatok, illetve az i20 Active kivitelek viseltek. Ugyanebben a változatban immár 16 colos könnyűfém felnik is emelik a kisautó prémium színvonalát.


Az eddig kínált multimédiás rendszer helyét a Cretában bevezetett modernebb, 7 colos érintőkijelzővel ellátott AVN fejegység veszi át, míg az alapkivitelekben is megjelent az LCD kijelzővel ellátott rádió. A legnagyobb újítás, hogy az aktuális trendeknek megfelelően immár az összes változat, így az alapkivitelek is dupla első légzsákkal kerülnek ki a gyárból, míg a blokkolásgátló továbbra is csak a magasabb felszereltségekhez jár szériában.  


Az Elite i20 mellett természetesen annak emelt magasságú i20 Active összes változata is dupla légzsákkal lesz felszerelve, valamint az összes módosítás ezt a modellt is érinti. Technikai oldalon semmi változás nincs, így továbbra is egy 1,2-es benzines és egy 1,4-es dízelmotorból áll az Elite i20 motorkínálata.  

Forrás: ndiancarsbikes.inindianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei