Két Hyundai modell is formatervezési díjat kapott


A rangos iF Design zsűrije a „Termék” kategória „Autók/Járművek/Kerékpár” alkategóriájában a Hyundai Motor vadonatúj Elantra és Tucson modelljeinek ítélte formatervezési díját.

A vadonatúj Elantra és Tucson modellek rangos iF Design elismerése tovább hangsúlyozza a Hyundai Motor formai és minőségi kiválóságára törekvését, hiszen a Hyundai modelljei az elmúlt három év mindegyikében kiérdemelték az iF Design zsűrijének elismerését. 2014-ben a Genesis, míg tavaly az új i20 modell nyerte el az iF Design döntnökeinek tetszését.


Az iF Design díjának idei nyerteseként a vadonatúj Elantra teljes mértékben megtestesíti a Hyundai Motor formai filozófiáját, amelynek dinamikus és kifinomult formájában a vállalat Modern Prémium márkairányzatát képviseli.


Kategóriateremtő külső és belső kialakításával a vadonatúj Elantra a Hyundai Motor folyamatosan fejlődő formai filozófiájának kifinomult elemeit hordozza. Ez a koncepció magában foglalja a külső dinamikus tökéletességét, amelyet az új Elantra kényelmes modern és sportos hangulata egészít ki. A hatalmas hatszögletű hűtőmaszkhoz tartozó karcsú, sportos fényszórók energikus kinézetet adnak, míg a tiszta felületek aktív kiállást biztosítanak.   


Az iF Design a vadonatúj Hyundai Motor kompakt hobbiterepjárója, a Tucson merész és elkülönülő formatervét is díjazta. Merész és atletikus megjelenését kifinomult, folyékony felületekkel, merész arányokkal, éles vonalakkal és a márkára jellemző hatszögletű hűtőmaszkkal sikerült elérni.


A vadonatúj Tucson elejét ez a hatszögletű hűtőmaszk uralja, amely a LED fényszórókkal összekapcsolódva különleges egyéniséget ad a modellnek. Az A oszlopok elhelyezése és a irányított alakja még álló helyzetben is az autó dinamikus megjelenését hangsúlyozza. Belül puha tapintású, kiváló minőségű anyagokat helyeztek el az utastér felületein, így teremtve kifinomult környezetet. A középkonzol új, vízszintes elrendezése az autó eleganciáját hangsúlyozza, miközben az elhelyezés a térérzetet is növeli.

Az iF Design már több mint 60 éve a formatervezési kiválóságok világszinten elismert szimbóluma. Az iF International Forum Design GmbH szervezésében a díjak a különböző tudományágak és kategóriák formai kiválóságait ismerik el. A zsűri a legkeresettebb díjat az 53 országból érkezett csaknem ötezer jelölt közül a Hyundai Motor vadonatúj Elantra és Tucson modelljeinek ítélte oda.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei