Decemberben gyártásba kerül az új Hyundai i30


A gyári PDe kódnéven fejlesztett vadonatúj i30 első szériagyártású példánya már idén decemberben legördül a Hyundai nosovicei futószalagjáról, de a gyártás előkészítése már javában zajlik.  

A vadonatúj, immár harmadik generációs Hyundai i30 sorozatgyártásának előkészítése már tavaly októberben megkezdődött azzal, hogy felállítottak egy tervet, amelyet követve az új modellt sikeresen beilleszthetik a termelési sorba. Ezekben a tervekben minden olyan tevékenységet felsoroltak, amelyekre az összes önálló részlegben szükség lesz az új modell gyártásának előkészítéséhez. Ez magban foglalja a jármű felépítésének elemzését, a beszállítók termelési ellenőrzését, érinti a HMMC futószalagjának és az elkészült járművek végső ellenőrzését is.  


„A minőségellenőrzési részleg még tavaly megismerkedett azokkal az új technológiákkal, amelyeket az új i30 esetében alkalmazunk majd és tanulmányoztuk az összeszerelési technikát és összehasonlítottuk a jelenleg gyártásban lévő i30 és Tucson modellek hasonló eljárásával” – mondta Martin Klíčník. „Ezen tevékenységek célja, hogy feltárjuk azokat a lehetséges problémákat, amelyek az új modell gyártása során előfordulhatnak és még idejében beavatkozzunk a gyártási rendszerbe azért, hogy megszüntessük a feltárt hibákat.”


„Jelenleg az előszériás fázisra készülünk, amit tavasszal tartanak majd Dél-Koreában. Ezért együttműködünk a fejlesztőközponttal és beszállítóinkkal azért, hogy biztosítsuk a megfelelő minőségű részegységeket és azok időzített szállítását” – teszi hozzá Martin Remeš, a részegységek fejlesztéséért felelős munkatárs.

A vadonatúj Hyundai i30 várhatóan az október elején megnyitó Párizsi Autószalonon tartja világpremierjét.

Forrás: HMMC News

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei