A Hyundai i20 nyerte az Auto Bild összehasonlító tesztjét

Az október óta kapható vadonatúj Hyundai i20 elsőként egyik legnagyobb német riválisával mérkőzött meg az Auto Bild tesztjén, ahol győzelmet aratott. 

Nem is olyan rég az új Hyundai i20 a 25 ezer eurós kategória legjobb autójaként elnyerte az Auto Bild és a Bild am Sonntag Arany Kormánykerék díját. Most a népszerű Hyundai kisautó harmadik, az alapoktól újratervezett modellje megnyerte első összehasonlító tesztjét is. Németország legnagyobb példányszámban megjelenő autós magazinja a 48/2020-as számában a Hyundai i20 a kisautók autók párharcában a VW Polo-t is maga mögé utasította.

A Hyundai i20 a Kényelem, a Környezetvédelem, a Csatlakoztatott autó, valamint a Költségek kategóriáiban jeleskedett, így 545–537 pont arányú összeredménnyel nyert. A tesztelők következtetése ennek megfelelően pozitív: „Erőteljes belépő ez az új i20 részéről és figyelemre méltó, amit a Hyundai technikai erőfeszítéseiként felvonultat a kisautók osztályában."

Az új Hyundai i20 általános győzelmét modern akár 10,25 colos érintőképernyővel és hangvezérléssel felszerelt információs és szórakoztató rendszerének, valamint kiterjedt segítő rendszereinek köszönheti, amelyek új mércét jelentenek a kisautók szegmensében. A tesztelők pozitívan emelték ki a 48 voltos hibrid rendszert is, amellyel a Hyundai i20 üzemanyag-takarékos vitorlázási üzemmódot használhat a fogyasztás csökkentése érdekében. Az új Hyundai kisautó költség-összehasonlításban is felülmúlja versenytársait, főleg úgy, hogy ötéves, kilométerkorlát nélküli garanciával rendelkezik.

„Az új Hyundai i20 esetében a vezetési élményt, hatékonyságot, biztonságot, hétköznapi használhatóságot és megbízhatóságot vonzó, sportos környezetbe csomagoltuk” – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója. „A Hyundai kisautó harmadik generációja sok olyan funkciót kínál, amelyek általában nem találhatók meg a B szegmensben. A megnyert összehasonlító teszt még egyszer megerősíti, hogy az új i20 sokoldalú, sikeres jármű, amely felrázza a kisautók piacát." 

Az új Hyundai i20 alapfelszereltségként riasztórendszerrel, többütközéses fékrendszerrel, hat légzsákkal, eCall automatikus vészhívó rendszerrel, sávtartó és fáradtságfigyelő asszisztenssel, gyalogosokat is érzékelő vészfékasszisztenssel, távolsági fényszóróasszisztenssel és intelligens táblafelismerő rendszerrel is rendelkezik. A motorválaszték három benzinmotorból áll, köztük kettőt 48 voltos hibrid technológiával is felszereltek. A teljesítményskála 84 és 120 lóerő között mozog. 2021 tavaszától a Hyundai kisautó elsőként sportos N Line és erős N változatban is elérhető lesz.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei