Tesztelik a Hyundai szappantartóját

A Hyundai Motor különleges szappantartó modelljének egy álcázott prototípusáról nemrég tesztelés közben sikerült videófelvételt készíteni. 

A Hyundai Motor Europe Műszaki Központjában (HMETC) az elmúlt hetek során a vállalat első szappantartó modelljének finomhangolása zajlott a tartósság érdekében. Egy új videó most azt is megmutatja, hogy a modell befejezte a minőségbiztosítás utolsó lépéseit. Habár a jármű álcázott, összetéveszthetetlen szögletes kialakítása, joystick kormányzása és rétegelt lemez platformja egyértelműen a Hyundai szappanos dobozára utal.

„"A tesztelés minden járműtervezési folyamat fontos részét jelenti” – mondta Thomas Bürkle, a Hyundai Europe Design Center vezetője. „A Hyundai Szappantartót éppúgy építettük fel, mint egy hagyományos autót, így természetesen nem hagytuk ki a tesztelés fázisát sem. Az is ideális volt, hogy olyan tesztpilótával rendelkezünk, aki szintén megfelel a vásárlói célközönségünknek." 

A tesztpilóta a próba során méltatta a Hyundai Szappantartó ergonomikus üléshelyzetét és a joystick kormányzást, bár szerinte a gyorsuláson még lenne mit javítani. Mivel az Európában jelenleg érvényes szabályozások továbbra is korlátozzák a rendelkezésre álló szabadidős tevékenységeket, a Hyundai úgy véli, hogy a szappantartó versenyzés egy olyan szórakoztató projektet kínál az emberek számára, amely közösen végezhető és amely megfelel a Hyundai szakterületének: a mobilitásnak.

A Hyundai Motor úgy fejlesztette a Hyundai Szappantartóját, hogy az emberek minőségi időtöltését elősegítse. A szülőket arra ösztönzik, hogy gyerekeikkel együtt építsék meg és vezessék a szappantartót, de akár baráti társaságok is összerakhatják azt. A motor nélküli jármű olyan anyagokból készült, amelyek bármelyik barkácsáruházban beszerezhetők, a gyártási utasítások pedig online szabadon elérhetők.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei