Videóelőzetesen az új Hyundai IONIQ 5

A Hyundai nyilvánosságra hozott egy rövid videót, amely már a márka vadonatúj villanyautó-márkájának első tagjáról, az IONIQ 5-ről készült. 

Az új modell az elektromobilitás új korszakának kezdetét jelenti a Hyundai számára. A korábban bejelentett IONIQ almárka első tisztán elektromos modellje a 2019-ben bemutatott Hyundai 45 tanulmányautó alapján készült, amely az első Hyundai modellként megkapja a nemrég bemutatott Globális Elektromos Moduláris Platform (E-GMP) alapját. Ez nagyobb fejlesztési rugalmasságot a, jobb vezetési teljesítményt, nagyobb hatótávolságot, optimalizált biztonsági elemeket kínál és több helyet biztosít az utasok és a poggyászok számára.

Az „EV új horizontja” című film célja az IONIQ 5 iránti várakozás és kíváncsiság felkeltése. Az új középkategóriás Hyundai crossover formatervezési részleteit jelző animált pixelek és pontok segítségével a videó az IONIQ 5 három különleges tulajdonságát emeli ki: az „Extra életenergia” a járművek kétirányú töltési képességére (V2L) hívja fel a figyelmet, az „Extra időd” a gyors töltésre az E-GMP platform 800 voltos technológiájára összpontosít és a „Rendkívüli élmények” a jármű számos új funkciójára utal.

Az új IONIQ 5 várhatóan 2021 nyarától lesz kapható Európában. A Hyundai 2024-ig további két elektromos modellt kíván bemutatni az IONIQ almárka alatt. Az IONIQ 6 sportlimuzin 2022-ben érkezik, majd egy nagyméretű terepjáró, az IONIQ 7 következik. Ezzel a Hyundai ismét az alternatív hajtások terén elért úttörő szerepét kívánja hangsúlyozni.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei