A Hyundai idén is ott segített, ahol tudott

Segíteni és másokra odafigyelni mindig fontos, de az olyan nehéz években, mint az idei is volt, ez még inkább felértékelődik. Ezért a Hyundai Hungary mind vállalati szinten, mind pedig a magánemberek szintjén igyekezett segíteni ott, ahol tudott.

A tavaszi lezárások időszakában a Hyundai a MÁV Szimfonikus Zenekarral karöltve létrehozta a „Nyiss ablakot a zenének!” projektet. A zenekar Hyundai zenélő autói naponta indultak útnak Budapesten, klasszikus zenét sugározva az otthon maradottaknak és az egészségügyi intézményekben lévő betegeknek, időseknek, valamint az ott dolgozóknak. Továbbá a bekészítés.hu-val összefogva friss gyümölcsszállítmányokkal is meglepték a Szent László Kórház dolgozóit.

A Hyundai aktivitása az év véghez közeledve sem csökkent és az Ökumenikus Segélyszervezettel való együttműködés keretein belül három Átmeneti Otthon lakóinak tették meghittebbé a karácsonyt. Sőt a partnereknek szánt ajándékok megvásárlásával is a rászorulókat támogatták.

Mindezek mellett a kollégák is több kezdeményezést indítottak az év folyamán. A "Süss, hogy ehessenek!" projektben a munkatársak saját készítésű süteményeiket lehetett megvásárolni és a befolyt összegből tartós élelmiszert vásároltak, és adtak át az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci intézményének.

Az ünnepekhez közeledve pedig egy ízletes összeállítással készültünk Önöknek, melyben márkanagyköveteink, Lékai-Kiss Ramóna, Michelisz Norbert és Rácz Jenő, valamint Kovács Pál Ügyvezető számol be az idei év legfontosabb eseményeiről, és megosztja az olvasókkal kedvenc receptjét is. Az ünnepi különszám az alábbi linken érhető el: hyundai.hu


Forrás: Hyundai Hungary

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei