A CNN megújította a Hyundai támogatási szerződését


A CNN Worldwide bejelentette, hogy meghosszabbította a Hyundai Motor Company-val korábban megkötött globális szponzorszerződését.

A Hyundai már tavaly óta reklámozza a márkát a CNN hírcsatornán, amelyet most további hat hónap időtartamra meghosszabbítottak. A támogatás kiterjed a hírcsatornán naponta jelentkező „Amanpour” műsorra és annak internetes honlapjára is, ahol a márka „Live Brilliant kampányának reklámjaival találkoztatnak a nézők.


A hat hónapos megállapodás megában foglalja a hirdetéseket és reklámspotokat a műsorok alatt, kivéve azokban a régiókban, ahol ez a fajta megjelenítés tiltva van. Az „Amanpour” a hét öt napján jelentkezik, amelynek keretein belül Christiane Amanpour a nap fontos eseményeit beszéli át újságírók, szakértők és kulcsfontosságú személyek részvételével. A kampány a CNN en Espanol „Panorama Mundial” programjára is kiterjed.


„Nagyon kíváncsian várjuk a további együttműködés eredményét, mivel az egy már így is sikeres meglévő kampányra épül.” – mondta William Hsu, a CNN International Asia Pacific hirdetési osztályának elnökhelyettese. „Célunk az, hogy hosszú távú kapcsolatot építsünk ki a HMC-vel – egy befolyásos globális márkával – a világ vezető hírszolgáltató hálózatán keresztül.”


„Ez a megállapodás megszilárdítja a CNN-nell kötött korábbi szponzorszerződéseinket.” – mondja Won Hong Cho, a HMC marketingosztályának vezetője. „A továbbiakban is foyltatódó ’Live Brilliant’ kampányunkkal bemutatjuk a CNN nemzetközi közönségének, hogyan teheti a Hyundai az életet még kiemelkedőbbé. Ezt a Hyundai márkához kötődő különféle élménnyel és érzelmi kötődéssel próbáljuk szemléltetni. Még fontosabb elérnünk, hogy a Hyundai világszerte szerethetővé váljon, amelyhez a következő hat hónapos partnerkapcsolat is hozzásegít minket.”   

Forrás: asiamediajournal.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei