Fiat vezetők a Hyundai üzemben


A Hyundai nemrégiben vendégül látta a vállalat cseh üzemében a Fiat vezető tisztségviselőit, akiket körbevezetett az ultramodern létesítményben.

Május végén a Fiat-Chrysler csoport 15 vezetője látogatott a Hyundai Csehországban, Nosovicében található üzemébe. A világ minden tájáról, Ázsia, Egyesült Államok, Brazília és Európa Fiat és Chrysler menedzserei először jártak a Hyundai Motor Manufactturing Czech üzemében.

„Azért jöttünk, hogy összehasonlítsuk a Hyundai és Fiat márkákat. Világszerte összehasonlítjuk a különböző autómárkákat, így többek között a Toyotát is tanulmányozzuk. Nagyra értékeljük a Hyundai nyitottságát és a rengeteg hasznos információt, amellyel szolgáltak.” – mondta Stefan Ketter, a Fiat termelési vezetője. „Vendégeink áttekintették a HMMC termelési működését, a logisztikát, valamint a munkatársak továbbképzésének rendszerét.” – tette hozzá Milos Broncek, a HMMC termelésbiztosítási részlegének vezetője.

A körbevezetés után Stefan Ketter így nyilatkozott: „Gratulálok, úgy gondolom, hogy ez a létesítmény egy magas minőséget biztosító modern termelőüzem. Tényleg csodálom az Önök kifinomult gyártási rendszerét.”

A látogatás legnagyobb értéke a két autógyártó közötti információk, tapasztalatok cseréje volt, amelynek keretében nemsokára a Hyundai képviselői keresik fel a Fiat-Chrysler üzemeit.

Forrás: hyundai-motor.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei