Harminc éve Dubaiban a Hyundai


A Hyundai Motor Company képviselőjeként a Juma Al Majid Est. (JAME) vállalat most ünnepelte koreai partnerével az együttműködésük 30. évfordulóját.

1983. óta a JAME képviseli a Hyundai Motort, amelynek stratégiai együttműködése révén a Hyundai már az Egyesült Arab Emirátusok legnagyobb autómárkájává léphetett elő. „A rengeteg nehézség ellenére a Hyundai a JAME vállalattal közösen át tudta törni a korlátokat és ennek nyomán a márka az itteni autópiac egyik legversenyképesebb szereplőjévé válhatott.” – mondta Khaled Issa, a Juma Al Majid Group ügyvezetője.  


A JAME hatalmas befektetésekkel hozott létre infrastruktúrát és fejlesztette munkavállalói képességét azért, hogy a márka megerősödhessen a régióban, ezenkívül agresszív módszerekkel népszerűsítette a Hyundai autóit, amelynek eredményeként a vállalat hatalmas üzleti növekedést érhetett el.

A Juma Al Majid Group immár több, mint fél évszázada tevékenykedik, amelynek alapja a professzionális munkaerőre épített hírnevük, tökéletes alapot biztosítva erős stratégiai kapcsolatok kialakítására és azok jövőbeni fejlesztésére.  


„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Hyundai üzleti partnerei lehetünk itt, az Emirátusokban. Sikerünk titka mindig is az volt, hogy szerettük a terméket, amit eladtunk és szeretjük az embereket, akik vásárolnak tőlünk. Ez segített bennünket át az elmúlt 30 éven.” – mondja Issa.

Ez az örökség további alapot biztosít azon stratégiai elképzelés megvalósításához, amellyel a cég célja a Hyundai márkát piacvezetővé tenni a régióban, miközben természetesen fenntartják a mostani legmagasabb szintű szakmai kiválóságukat.

Forrás: zawya.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei