Indiában is bemutatkozhat a Hyundai i30


Az indiai autópiacon uralkodó bizonytalanságok ellenére a Hyundai Motor India bejelentette, hogy tervei között szerepel az új i30 bemutatása is.

India egyik vezető autóipari szakportálja, a Gaadi.com értesülései szerint a Hyundai i30 második generációját benzines és dízelmotorokkal egyaránt nemsokára bevezetik az indiai piacon. az új i30 a prémium kompakt kategóriában indulhat, amely várhatóan gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik majd.  

A Hyundai jelenlegi prémium kompaktjánál, az i20-nál hosszabb és szélesebb i30 nagyságrendileg ugyanazt a komfortélményt kínálja, mint a prémium limuzinok, azaz pl. az Elantra. Az újkori Hyundai modellekre jellemző folyékony szobrászat stíluselemeit hordozó ötszemélyes új i30 15, 16 és 17 collos alufelniken érkezik majd, amelyhez alapáron adják majd a blokkolásgátlót, a menetstabilizátort és a sebességszabályzót is.

A motorok terén teljes választékot kínálnak majd Indiában is, így a vásárlók az 1,4 és 1,6 literes benzines és dízelmotorok között választhatnak, ám valószínűleg a legerősebb, 128 lóerős dízel kimarad a kínálatból.  

Forrás: sbwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei