Jövőre Indiába is megérkezhet a Hyundai HB20S


Egyes hírek szerint a Hyundai azt tervezi, hogy a Brazíliában igen népszerű kisautót Indiában is piacra dobja.

A Hyundai Motors az év elején mutatta be Brazíliában a HB20 kompakt kisautó lépcsőshátú változatát HB20S néven, amelyet az Indiában piacvezető Gaadi.com autós internetes portál értesülései szerint 2014-ben Indiában is bemutatnak majd.


Az Indiában i20 sedan néven emlegetett modell négy méteren felüli hosszával már nem számíthat adókedvezményekre annak ellenére, hogy tengelytávja megegyezik az i20 ötajtós változatával. Az új i20 sedan vagy HB20S azonban még így is nagy érdeklődésre számíthat, hiszen robusztus felépítésével nemcsak a rosszabb minőségű brazil, de az indiai utakra is tökéletes lehet, ráadásul 450 literes csomagterével az indiai családok egyik kedvencévé válhat.  

A HB20S, vagy i20 sedan várhatóan nemcsak új, magasabb minőségű és akár multimédiás navigációval felszerelt belső kialakítást, hanem új motort is kap majd Indiában. Az eredeti 1,0 literes és az 1,6 literes motorok helyett Indiában 1,4 literes benzinmotorral forgalmazzák majd a típust, amelyhez egy automata váltót is kínálnak majd, amellyel komoly ellenfelévé válhatnak a piacot jelenleg uraló Suzuki Swift Dzire modellnek.

Forrás: sbwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei