Még mindig vagány a Veloster


A Kelley Blue Book idén is elkészítette a 18 ezer dollár alatti legvagányabb új autók listáját, amelyen a Hyundai Veloster ismét előkelő helyezést ért el.

A megbízható új- és használt autókkal kapcsolatos információkat összegyűjtő és elemző kbb.com elemzői nagyra értékelték a Hyundai háromajtós kupéjának egyedülálló külső formatervét és stílusos, modern kiegészítőkkel felszerelt belső kialakítását. „Az egyik oldalán egy, a másikon két ajtóval rendelkezik a Veloster, ám a szokatlan asszimetria mégsem furcsa a Veloster formatervének köszönhetően.” – mondta Jack R. Nerad, a Kelley Blue Book kbb.com főszerkesztője, piaci elemző. „Az egyedi külső mögött rejlő belső tartalom pedig elegendő a Veloster számára, hogy megszerezze az első helyezést a 18 ezer dollár alatti tíz legvagányabb autó versenyében.” – tette hozzá.


A korábbiakhoz hasonlóan idén is két fontos tényező, a vezetés öröme és a birtoklás öröme határozza meg azt, hogy mennyire vagány egy-egy új autó. A listán szereplő autók mindegyike 18 ezer dollárért, vagy még az alatt megkapható, amely egy olyan átlagos érték, amelyet egy átlagos vásárló kiad új autójáért.

„A Velosterrel a Hyundai bebizonyította, hogy az elegáns formaterv elérhető árcédulával is párosodhat.” – mondta Scott Margason, a Hyundai Motor America terméktervezési igazgatója. „Egyedi harmadik oldalajtaja a fejlett technológia színvonallal együtt a vagány autó képét közvetíti a vásárlók számára.”

A harmadik oldalajtó mellett a 2013-as Veloster legnagyobb újdonsága a 201 lóerős 1,6 literes turbómotor megjelenése volt, amely kettős megfúvatású turbómotorja mellé agresszív karosszériaelemeket és egyedi 18 collos könnyűfém felniket kapott.  

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei