A Hyundai Genesis a kategória legjobbja a J. D. Power szerint


A J. D. Power bejelentette, hogy a Hyundai Genesis modellnek ítélte idén a legjobb minőségű középkategóriás prémiummodell díját.

A J. D. Power legutóbb elvégzett Initial Quality Study (IQS) felmérése alapján idén a Hyundai Genesis modell volt a legmegbízhatóbb prémiummodell a középkategóriában. Az IQS felmérés már 27 éve szolgál mérceként az autóiparban jelezve azt, hogy az új autót vásárlók mennyire elégedettek a vásárlást követő 90 napban. A felmérés szerint a Hyundai Genesis tulajdonosai jelentették a kategória legkevesebb problémáját.    

„A középkategóriás prémiumszegmens versenytársainak legyőzése tükrözi a a Hyundai munkatársainak nagyfokú odafigyelését.” – mondta Erwin Raphael, a Hyundai Motor America minőségbiztosítási osztályának vezetője. „Az ilyen díjak mutatják sikeres kapcsolatunkat a vásárlóinkkal, amelyet a prémium teljesítmény, a technológia, biztonság és minőség jellemez leginkább.” – tette hozzá.  


A Genesis győzelméhez hozzájárult, hogy a Hyundai a korábbiakhoz képest érezhetően csökkentette a 100 autóra jutó problémák számát, amelynek eredményeként a márka nyolc pozícióval előrébb, immár a tízedik helyen végzett a márkák közti rangsorban. A Hyundai ugyanis 100 autóra 106 hibával zárta a felmérést, amely héttel kevesebb, mint az iparág átlaga.

A Hyundai más kategóriákban is példásan teljesített, hiszen az Accent, a Sonata és az Azera saját kategóriájukban a második helyen végeztek, míg a vadonatúj Santa Fe szegmensének harmadik helyét szerezte meg.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei