Jövőre új ruhát kap az indiai Hyundai Elantra is


A Hyundai egyes források szerint jövőre, a nemzetközi bevezetést követően Indiában is gyártani fogja a Hyundai Elantra ráncfelvarrott változatát.

Az Indiában Neo Fluidic Elantra néven gyártott és forgalmazott középkategóriás modell hatalmas népszerűségét a Hyundai folyékony szobrászata stílusjegyeinek köszönheti, amelynek révén az autó a Hyundai paletta egyik legkarakteresebb és legszebb képviselőjévé válhatott.  

Az indiai Gaadi.com értesülései szerint a Hyundai nemsokára új, jóval agresszívebb külsőt ad az Elantra modellnek, amely így még jellegzetesebbé válhat. Ennek érdekében az alapformák megtartása mellett teljesen új első, nappali menetfénnyel kiegészített fényszórókat, a fényszórók miatt újratervezett hatszögletű hűtőmaszkot, új mintázatú könnyűfém keréktárcsákat, míg hátul új formájú kipufogókat, hátsó lökhárítókat és eltérő betétes lámpatesteket kap az Elantra, amelyet természetesen Indiában is gyártanak majd.

A 2014-es új Elantra továbbra is rendelhető lesz benzines és dízelmotorokkal is Indiában. Az alapmodell változatlanul egy 1,6 literes benzinmotor, amely 126 lóerős, míg az autó rendelhető lesz egy 1,8 literes, 147 lóerős motorral is. A benzinmotorokhoz továbbra is hatfokozatú manuális vagy szintén hatfokozatú automatikus váltómű rendelhető. 

További kémfotók az új Hyundai Elantra modellről a blog facebook oldalán található.

Forrás: sbwire.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei