A német informatikai cég a Hyundait választotta


Németország egyik legnagyobb informatikai rendszerszolgáltatója, az m2solutions első alkalommal választotta a Hyundait cégautóinak lecserélésekor.

Június végén az Arend Knoop Autóházban ünnepélyes keretek között Reiner Matthiesen és Mirko Müller, az m2solutions vezetői átvették a vállalat új flottáját, amelybe összesen 28 darab i30 kombi, három i10 és egy i40 kombi tartozik. Az átadott járművekkel így összesen 32 informatikus ült át a koreai márka autóiba, amelyekkel Németország útjait járják. Az m2solutions teljes autóparkjának létszáma meghaladja az 50 darabot, amelyek éves futásteljesítménye 60 ezer kilométerre tehető.


Rainer Matthiessen elmondta, számára három oka volt annak, hogy a Hyundai mellett döntöttek: „A Hyundai ötéves kilométer-megkötés nélküli garancia nagymértékben segíti a költségeink tervezését. Alapvetően fontos volt ezen túl a bungsbergi autóház üzleti központjának szakértő tanácsadása is és végül, de nem utolsó sorban a németországi 61 Business Center az egész országban biztosítja számunkra a mobilitási hátteret.”


A Hyundai 2010-ben kezdte kiépíteni Németországban az ún. Business Centereket azért, hogy a flottatevékenységét erősítse. Ezekben a központokban a márka kereskedelmi és flottaügyfelei speciális szolgáltatásokat kapnak, a nyitva tartástól kezdve a készpénzkímélő fizetési lehetőségeken át egészen a teljes körű lízingcsomagokig, de az üzleti partnerek egyedi tanácsadást és támogatást is kapnak ezeken a helyeken. Idén a már meglévő 61-en túl további kilenc központ nyílik meg Németországban.     

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei