Egymillió Hyundai kelt el Angliában


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a vállalat jelentős mérföldkőhöz érkezett az Egyesült Királyságban, ahol nemrég átadták az egymilliomodik új Hyundai modellt.

A Hyundai Motor első Angliában értékesített autója egy Pony volt még 1982-ben, amely ugyanolyan ikonikus modell, mint az egymilliomodik autó, amely a vállalat legújabb és legjobban fogyó Tucson hobbiterepjárója.  


„Fantasztikus teljesítmény, hogy sikerült egymillió autót értékesítenünk az Egyesült Királyságban” – mondja Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Sokkal régebben kezdtük autóinkat árulni itt, mint azt az emberek gondolnák – valójában 1982 óta vagyunk jelen a piacon.  Az elmúlt tíz év volt a legtermékenyebb a Hyundai angliai történetében, hiszen 2005 óta 600 ezer autót adtunk el ebből az egymillióból, piaci részesedésünk pedig duplájára, 3,5 százalékra emelkedett. Ezzel az Egyesült Királyság leggyorsabban növekvő autómárkájává váltunk. Azt mondják, egy autómárkának az a legjobb reklám, ha autói megjelennek az utcán és ezzel a rengeteg autóval fényes jövő előtt áll a márka. ”   


Ez a mérföldkő nem sokkal azután következett be, hogy a Hyundai Motor UK megünnepelhette tízéves fennállását, amelyet a „Hyundai villamos” kampányával ünnepelt meg. Ennek főszerepében a Hyundai legmodernebb fotótechnikával felszerelt üzemanyagcellás modellje áll, amellyel London utcáit járva egy olyan mozaikot állítanak össze, amely több mint 500 ezer képből áll majd össze és a város összes utcája látható lesz rajta.   


Az egymillió eladott autót méltóképpen megünnepelve a Hyundai Motor UK egy vadonatúj Tucson 2,0 CRDi Premium modellt sorsol ki azon jelentkezők között, akik jelentkeznek és elmondják, miért ők érdemlik meg ezt a vadonatúj autót.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei