Megérkezett a megújult Hyundai HB20 lépcsőshátú változata


A Brazíliában hatalmas népszerűségnek örvendő és az ősszel megújult Hyundai HB20 kompakt ötajtós és crossover változata mostantól a friss külsővel és belső tartalommal rendelkező lépcsőshátúval egészült ki.

Miután a Hyundai két hónapja bemutatta a frissített HB20 kompakt, majd néhány héttel később annak HB20X crossover változatát, a vállalat most bemutatta a kompakt kisautó lépcsőshátú változatának frissítését. A brazíliai Piracicaba városában készülő szedán gyakorlatilag ugyanazokat a módosításokat kapta meg, amelyet az ötajtós kivitelnél már megismerhettünk.   


A HB20-hoz hasonlóan immár a HB20S változat is új, vízszintes pálcákkal tagolt hatszögletű hűtőmaszkot kapott, amelyek mellett átdolgozták a fényszórókat, alattuk pedig a lökhárító is más formát öltött, így az összhatás hasonlít a HB20 R-Spec tanulmányautón már látottakhoz. oldalnézetből a 15 colos új mintázatú dísztárcsák, illetve könnyűfém felnik tűnhetnek fel. Hátul átrendezték a lámpák betéteit, az irányjelző fényei a tolatólámpákkal immár alulra kerültek, így az összhatás a nagyobb i40-re hasonlít.    


A limuzin belső kialakításában is megörökölte a ferdehátú újdonságait. Az új mintázatú ülésszövetek és rendelhető barna bőrhuzat mellett a legnagyobb újdonságok közé számít a Premium szinten elérhető automata klímaberendezés, valamint a vadonatúj hétcolos érintőképernyős multimédia rendszer, amely immár képes az Apple CarPlay rendszer fogadására is. Emellett fontos apróság, hogy immár a bicskakulcsról is nyitható a lépcsőshátú csomagtere   


Motorikusan nem változott ugyan a HB20S, így továbbra is 1,0 és 1,6 literes benzinmotorokkal rendelhető az autó, ám a nagyobbik motorhoz immár rendelhető a vadonatúj hatfokozatú automatikus váltó is, amellyel még kevesebbet fogyaszt az autó, mint a korábbi négyfokozatú szerkezettel.  

Forrás: carplace.uol.com.br

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei