Évente legalább két új Hyundai modell érkezik Indiában


A Hyundai Motor India az elkövetkező öt évben évente 2-3 új modellt kíván bemutatni, amelyekkel meg kívánják erősíteni pozíciójukat az országban.

India második legnagyobb autógyártója, a Hyundai Motor India Limited vállalat az étized végéig évente 1 százalékos bővülést szeretne elérni a piacon. A gyártó olyan modellekkel, mint az i20 és a Creta 16 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik a személyautók szegmensében.  

„Az elmúlt két évben hét új modellt mutattunk be. Évente 2-3 új autó bemutatását tervezzük a jövőben, köztük teljesen új modellek érkeznek egészen 2020-ig” – mondta B. S. Seo, a Hyundai Motor India vezetője, aki azt is hozzátette, a következő öt év mindegyikében egy százalékos piaci bővülésre számítanak.  


A hosszú távú stratégia részeként a vállalat egyterű, kisterepjáró modellek fejlesztése mellett az olyan népszerű modellek új generációját is tervezi bevezetni, mint az Elantra, vagy a Verna. A vezető azt viszont nem árulta el, pontosan mikor érkeznek ezek az új modellek.   

A Hyundai nagy riválisa, a Maruti Suzuki ugyanezen időszakban 15 új modell bevezetését jelentette be, amelyről Seo úgy nyilatkozott: „A Hyundai is szorosan figyelemmel kíséri a piacot.”


Az esetleges gyártásbővítésről Seo a következőket mondta el: „Még semmi sincs eldöntve. Egyelőre figyeljük a piacot.” Hozzátette, a jelenleg 10 modellt kínáló Hyundai a továbbiakban is a legújabb technológiákat és formai megoldásokat kívánja bemutatni indiai autóiban is. „A jövőben is remek termékeket kívánunk bemutatni az indiai piacon, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. A legkedveltebb és legmegbízhatóbb autómárka kívánunk lenni Indiában” – mondta Seo, aki egy vadonatúj kereskedést adott át India északi részén.

Forrás: thestatesman.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei