Újabb előzetes a Hyundai hibridjéről


A Hyundai Motor új előzetes rajzokat adott közzé vadonatúj Ioniq modelljéről, amely ötvözi a vonzó megjelenést a kategória legjobb aerodinamikai teljesítményével.  

A Hyundai Motor megerősítette, hogy az új Ioniq modell a világ első olyan autója lesz, amely háromféle gazdaságos és különösen alacsony károsanyag-kibocsátású erőforrással készül majd: egy teljesen elektromos, egy konnektorról tölthető és egy hagyományos benzin-elektromos meghajtó-rendszerrel. A karcsú, kupékat idéző sziluettjével és a számos szemet gyönyörködtető részletmegoldásával az autó magabiztos formaterve tökéletesen illeszkedik merész környezetvédelmi céljaihoz.    


Az Ioniq élvezetes és visszajelzésekben gazdag vezetési élményt ígér, miközben azok számára is tökéletes választás, akik szeretnének minél kevesebb káros hatást okozni autózás közben környezetünknek. A Hyundai Motor formatervezői ezért olyan külsőt formáztak az autónak, amely gazdagon tartalmaz érzelmi megjelenést és eközben jelentős mértékben hozzájárul az autó környezetbarát mivoltának kinyilatkoztatásához is.   

Egyszerű, gondosan megmunkált kontúrok minimalizálják a légellenállást és vezetik a levegőt a karosszéria körül. Elöl ismerős Hyundai részletként köszön vissza a jellegzetes hatszögletű hűtőmaszk, amely felett egy vonzó fényes fekete elem kapott helyet és húzódik kifelé, hogy találkozzon a jellegzetes formájú fényszórókkal, amelyekben C alakú helyzetjelző fények világítanak. A külső színválaszték tovább hangsúlyozza az autó vonzerejét.    


Belül folytatódik az Ioniq lágy, elegáns és végtelenül egyszerű jellege. A belső teret gazdaságosan használták ki és tiszta, logikus a kapcsolók kialakítása és használata. Egyszerű és stílusos felszínek teszik ezt a futurisztikus, környezetbarát belső teret kellemesen meleg környezetté, amely vonzó lehet az autósok új generációja számára.  

A januárban esedékes koreai bemutatót követően az Ioniq márciusban a Genfi Autószalonon és a New Yorik Autószalonon is kiállításra kerül.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei