Futballisták látogattak a Hyundai cseh üzemébe


A cseh nemzeti labdarúgó válogatott tagjai nemrég látogatást tettek a Hyundai Motor Manufacturing Czech üzemében, ahol nemcsak a gyártás folyamatát tekinthették meg, de ki is próbálhatták az elkészült új autókat.

A cseh nemzeti labdarúgó válogatott tagjai az előkészítő mérkőzések közti szünetet kihasználva elfogadták egyik partnerük, a Hyundai meghívását és meglátogatták a vállalat ultramodern nosovicei összeszerelő üzemét. A csapat vadonatúj mezében történt fotózás és a tesztvezetéseken túl a válogatott tagjai egy gyárlátogatáson is részt vehettek, ahol lépésről lépésre megtekinthették, hogyan készül itt évente 330 ezer új autó.   


„Lehetőségünk volt megnézni a gyártás teljes folyamatát, a présüzemtől egészen a végső ellenőrzésig. Nagyon érdekes volt, főleg ott, ahol robotok dolgoztak” – mondta el szokatlan élményeit Petr Czech kapus. Ahogyan mindekinek, úgy neki is feltették a kérdést: vajon dolgozna-e itt? „Hálás vagyok azért, mert azt csinálhatom, amit mindig is szerettem volna, még akkor is, ha Nosovicében a felszerelés és a minőség kifogástalan” – mondta.


A kirándulások és a tesztvezetés alkalmával a kikapcsolódás a legfontosabb. Leginkább a robotok munkája nyűgözött le, valamint a tiszta környezet, ahol az autók készülnek” – mondta csodálkozva az üzemről Tomáš Sivok, a válogatott hátvédje. „Azért azt nem tudnám elképzelni, hogy itt dolgozzak” – tette hozzá mosolyogva.


„Rajongóként nagyon örülünk annak, hogy láthatjuk csapatunkat játszani az Európa-bajnokságban. Szerettük volna megjutalmazni a csapat selejtezőkön nyújtott teljesítményét, így meghívtuk őket ide Nosovicébe és remek programot készítettünk számukra” – mondta Milos Adamek, a Hyundai Motor Czech PR vezetője. „Akárcsak a közlekedésben, a labdarúgásban is szükség van gyors ítélőképességre, így szimbolikusan összekötöttük a két területet” – tette hozzá Adamek.  


Forrás: tyden.cz

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei