A Hyundai gyártja Ausztrália legjobb autóit


A Hyundai Motor összesen három kategóriában is győzedelmeskedett az idei év rangos Ausztrália Legjobb Autója díjátadóján.

A Hyundai Motor három modellje nyerte meg Ausztrália Legjobb Autója címet, míg további két típus a legjobb háromban teljesített. Ausztrália Legjobb Könnyű Autója idén az Accent, a 35 ezer dollár alatti Legjobb Kisautó az i30, míg a Genesis a 70 ezer dollár alatti Legjobb Nagyautó lett. A vadonatúj Tucson az 50 ezer dollár alatti, míg a Santa Fe az 50 és 65 ezer dollár közötti kategóriában került dobogós helyre.  

A Hyundai Motor díjnyertes és döntős modelljeit az Ausztrália Legjobb Autója zsűrije három legfőbb kategóriában méltatta: ár-érték arány, forma és funkció és országúti teljesítmény. A Hyundai modellek emellett számos alkategóriában is magas pontszámot kaptak: garancia, értékcsökkenés, üzemeltetési és javítási költségek, fogyasztás, biztosítási díjak, alapfelszereltség, biztonság, felépítés és minőség, valamint a rugózás, kezelhetőség, fékezési képesség, kifinomultság és csendesség.


„Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy autóink ismét csillogtak Ausztrália legnagyobb újautó-értékelési és díjazási programjában” – mondta Charlie Kim, a Hyundai Motor Company Australia vezetője. „Ez a díj fontos számunkra – és különösen fontos vásárlóink számára – mivel ezek kifejezik autóink valós értékét. Hiszem, hogy a Hyundai Motor ezen fontos díjain keresztül egyértelmű üzenetet küldhet az autóvásárlók felé autóink kifogástalan valós értékeiről.”  

Ausztrália legnagyobb újautó-értékelési és díjazási programja, az Ausztrália Legjobb Autója program 15 kategóriában Ausztrália 7,4 millió autóklub-tagját képviselő zsűri szigorú teszteken értékel az új modelleket. 2015. során Ausztrália hét állama és területei autós szervezeteinek zsűritagjai több mint 180 Ausztráliában kapható típust értékeltek.  


Az Accent, i30 és Genesis elismerésével együtt a Hyundai Motor már összesen 21 modellje győzedelmeskedett Ausztrália Legjobb Autója díjának 17 éves történelme során. A folyamatosan megújuló Hyundai i30 idei győzelmével együtt ez a modell már hatodszor nyert ezen a szavazáson, ráadásul a kompakt modell folyamatosan Ausztrália legnépszerűbb három modellje között van, tavaly júniusban és szeptemberben pedig a kontinens legnépszerűbb modellje lett.  

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei