A Hyundai Tucson Spanyolország legjobb autója


A spanyol ABC magazin szavazásán a Hyundai Tucson nyerte el a 2016-os Év Legjobb Autója címet.

Az újságírókból álló szakmai zsűri szavazásán egyértelmű győztesként hozták ki a Hyundai vadonatúj Tucson modelljét. A Tucson 138 szavazattal magasan a legtöbb pontot gyűjtötte össze, a második helyezett Renault Kadjar 89 pontot, míg harmadikként végzett új Opel Astra csupán 22 pontot szerzett.


Az ünnepélyes díjátadóra az ABC magazin székhelyén került sor, ahol jelen volt Mariano Rajoy, Spanyolország miniszterelnöke és José Manuel Soria Ipari, Energiaügyi és Turizmusügyi minisztere. A Tucsonnak járó elismerést a miniszterelnök a Hyundai Motor España vezetője, Dong Huwy Park elnöknek és Leopoldo Satrústegui ügyvezetőjének adta át.


Ez immár a harmadik olyan alkalom, amikor egy Hyundai modellt választottak Spanyolországban eme rangos díjra legalkalmasabbnak. 2008-ban az i30 első generációja, majd később 2011-ben az ix35 viselte az Év Legjobb Autója címet. Az újabb elismerés egyben jelzi a dél-koreai márka kiváló technológiai előnyeit mind minőség, mind pedig formatervezés terén.


„A Hyundai számára ez immár a harmadik olyan alkalom, amikor a zsűri a mi termékünket választotta az Év Legjobb Autójának” – mondta Leopoldo Satrústegui, a Hyundai ügyvezetője. „Ez azt jelenti, hogy a Hyundai kiválóan alkalmazkodott az európai, különösen a spanyol vásárlók igényeihez, ami nem csoda, hiszen az öreg kontinensen eladott autóink 90 százalékát Európában tervezték, fejlesztették és itt is gyártják.”


Forrás: diariodeavisos.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei