Dél-Afrikában már hét év garancia jár a Hyundaihoz


A Hyundai Automotive South Africa saját hatáskörében úgy döntött, hét évre terjeszti ki a koreai márka modelljeire érvényes garanciát, amelynek 200 ezres kilométerkorlátja is van.

Az autógyártó szerint a 2016. február elejétől érvényes kiterjesztett garancia az importőr által értékesített személy- és haszongépjárművek széleskörű motor és váltóelemeire vonatkozik. „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a termékeink minőségébe vetett bizalomnak köszönhetően ismét vezetők lehetünk garanciacsomagunkkal a dél-afrikai autópiacon” – mondta Stanley Anderson, a Hyundai Automotive SA marketingvezetője.   

„Autóink minősége, megbízhatósága kiváló újraeladási értéket teremtett az évek során és sok ezer Hyundai vásárlónak tettük így nyugalmasabbá életét. A Hyundai még 2007 végén mutatta be az 5 év/150 ezer kilométeres garanciáját Afrikában, ami nagyon meglepte versenytársainkat. Ez olyan eszköze a Hyundai csomagnak, amely valóban az autók minőségének és megbízhatóságának ígéretét hordozza magában. Az új, kiterjesztett garancia beleillik a Hyundai küldetésébe, amely szerint az autógyártó a vásárlók élethosszig tartó társa kíván lenni azzal, hogy innovációi által az autózás egészen új megközelítését hozza el” – tette hozzá Anderson.  


A márka szerint az olyan alkotóelemek, mint a vezérműlánc, motorblokk, tömítés, hengerfej és a forgattyúsház ezen új, kiterjesztett garancia alá tartoznak. A turbófeltöltő, a vízpumpa, a lendkerék elemekre szintén vonatkozik az új garancia, akárcsak a manuális és automata váltók nyomatékváltójának nyomáslemezére.

A sebességváltó jó néhány más alkatrészére is vonatkozik a hét éves garancia, beleértve az osztóművet, kardántengely, féltengelyek, első és hátsó differenciálművek. Az első és hátsó kerékagycsapágyak szintén azon a listán vannak, amivel nem lesz gondja a Hyundai dél-afrikai vásárlóinak, ha a hét éves időtartam alatt elromlana.

A 7 éves/200 ezer kilométeres garanciát a Hyundai személyautói közül az i10 kisautó, a Santa Fe terepjáró és a 9 személyes H-1 Bus, míg a kisterherautók közül a H-1 dobozos és platós kivitele és a H100 kapja meg.

Forrás: iafrica.comnewsghana.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei