Elindult a „Légy ott a Hyundaijal” csapatszlogen szavazása


A 2016-os UEFA Labdarúgó-Európabajnokság fő szponzoraként a Hyundai nyilvánosságra hozta a 24 csapat szlogenjeit, amelyek közül a rajongók választják ki a legjobbakat.

Az idei évben Franciaországban megrendezésre kerülő Labdarúgó-Európabajnokság felkészítő kampányának részeként a Hyundai Motor nyilvánosságra hozta a résztvevő csapatok három lehetséges csapatszlogenjét, amelyek közül a rajongók egy erre a célra létrehozott honlapon szavazhatják meg a legjobbat.

A „Légy ott a Hyundaijal” kampány első fordulójában a rajongóknak lehetősége volt szlogenötletüket elküldeni. Ezeket mostanra összesítették és kiválasztották közülük a csapatok szenvedélyének megfelelő legjobbakat. A nemzeti csapatok nyertes szlogenje minden egyes csapat szállítóbuszát díszíti majd a csapatok eredeti nyelvén kívül angolul is, amikor június 10. és július 10. között az esemény helyszíneire szállítják a focistákat.    


A döntőbe jutott három szlogenre szavazók két belépőjegyet kaptak, amelyen kívül egy Hyundai Prémium csomag is jár nekik, benne a hivatalos focilabda másolatával, az esemény kabalafigurájával, sapkával és hátizsákkal. A most szavazók szintén nyerhetnek ilyen Hyundai Prémium Csomagot.    

Tekitnve, hogy hosszú idő után a magyar válogatott is ott lesz ezen e viadalon, a magyar focirajongók is részt vehetnek nemzeti csapatunk szlogenjének kiválasztásában. A három lehetséges szlogen: „Ria, Ria, Hungária”; #csakegyutt sikerülhet!”; "Újra a legjobbak között, mindent bele Srácok!" A szavazatot május 2-ig az alábbi linken lehet leadni: uefa.com

A Hyundai Motor 2000. óta az UEFA Labdarúgó-Európabajnokság hivatalos támogatója, ilyen minőégében az autógyártó kulcsszerepet játszik a csapatok, játékosok, képviselők és vendégek hivatalos járműveinek biztosításával, valamint számos rendezvényt és promóciós kampányt szerveznek a bajnokság mellett.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei