A Hyundai Elantra a Közel-Kelet legjobb limuzinja


Az Egyesült Arab Emirátusokban, Abu Dhabiban megrendezett Közel-Kelet Év Autója díjátadón a Hyundai vadonatúj hatodik generációs Elantra kapta meg jobb kis limuzin címet.

A Közel-Kelet Év Autója (MECOTY) választáson a régió 12 legjobb autós szakértője választja ki a legjobb modelleket, amelyek a Közel-Kelet legrangosabb díját kapják meg. Az idei évben a kisebb limuzinok kategóriájában az Elantra olyan neves modelleket is megelőzött, amilyen a Volkswagen Jetta, miközben a Tucson kisebb hobbiterepjárók között a döntőbe jutott.


„Ez egy remek eredmény a Hyundai számára, amellyel elismerik modelljeink kiválóságát a versenytársak között” – mondta Jin (James) Kim, a Hyundai Afrika és Közel-Kelet régió alelnöke. „A Hyundai modelljei több közel-keleti piacon vezetik szegmensüket azzal, hogy vásárlóink állandó jelleggel minket jelölnek meg elsőnek a minőség, vevőszolgálat és érték témájában. Megnyerve ezt a díjat, amelyet kifejezetten a Közel-Keleten árusított járművek között rendeztek meg és a zsűri tagjai közel-keleti szakértők, mind a Hyundai vállalat, mind a sikerünket felépítő kereskedőink számára hatalmas megtiszteltetés.”    


Az először 2014-be megrendezett MECOTY díjai a közel-keleti vásárlók ízlésvilágát tükrözik, ahol előtérbe kerülnek a limuzinok és a hobbiterepjárók – vagyis a vásárlók által leginkább kedvelt kategóriák – különböző méretben. A díj fennállásának eddigi három évében a Hyundai is sikeres volt, hiszen tavaly az új Sonata nyerte el a legjobb középkategóriás limuzin címet.


A Hyundai idei győztese a koreai márka leghosszabb ideje és ezzel legnépszerűbb típusának legújabb generációja. Az első Elantra 1990-ben debütált, míg a legfrissebb modell idén február óta kapható a Közel-Keleten.   


„A Hyundai és az Elantra is azok a nevek, amelyekben már régóta megbíznak vásárlóink, akik tudják, hogy megbízható, élvezetes és biztonságos utazást kapnak” – mondja Jin Kim. „Az Elantra iránti elkötelezettséget generációkon át fenntartva bizonyítjuk a termékeinkbe vetett hitünket. Nagyon bízunk az ügyfeleinknek nyújtott élményekben és biztosak vagyunk a vásárlók pozitív megítélésében. Nagyon örülünk, hogy a MECOTY zsűrije is osztja ezt a bizalmat.”   

Forrás: gdnonline.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei