Luxusbusz készül a Hyundai H350 alapjain


A Hyundai Motor azt tervezi, a Koreában Solati néven forgalmazott kisbuszra építve még idén egy luxusbusz változatot is piacra kíván dobni, hogy ezzel is kielégíthesse a vásárlók egyedi igényeit.

A Hyundai Motor tavaly októberben háromféle változatban, többek között 15 személyes buszként kezdte meg a Solati forgalmazását Dél-Koreában. A vásárlók nagyon pozitívan fogadták a modellt annak tágas belső tere, kényelme és biztonsága mellett relatív olcsó vételára miatt is.  


A bemutatót követő két hónapban a Hyundai összesen 229 darab Solatit értékesített hazai piacán. Ez azért is biztató jelenség, mivel a típus egyik legnagyobb konkurensének tekinthető Mercedes-Benz Sprinter modellből nagyjából 20-30 darab fogyott el egész év alatt.  


A források szerint a még idén bevezetésre kerülő Limousine elnevezésű luxusbusz még több felszerelésével további vásárlókat hozhat a hazai márka számára. Egyelőre ugyan nem részletezték a várható luxusbusz koncepcióját, de a mindenképpen kevesebb férőhelyes Solati Limousineban nyilván bőrülések lesznek, a hátsó kabinrészben tárgyalóasztalokat alakítanak majd ki és hátsó fedélzeti multimédiás rendszerrel is kiegészítik a felszereltséget.   

Forrás: yonhapnews.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei