Nem hivatalos rajzon az új Hyundai Grandeur


Számos álcázott kémfotó került már nyilvánosságra a még idén bemutatkozó új Hyundai Grandeur modellről, amelynek formavilágát egy vállalat közeli forrásból tudhatjuk meg.

Nemrég a Brenthon vállalat nyilvánosságra hozott néhány olyan rajzot, amelyen nagy valószínűséggel a Hyundai vadonatúj generációs Grandeur modellje látható. A formavilág valóságtartalmát megalapozza a tény, hogy a Brenthon számos kiegészítőt, karosszériaelemet, tuning felszerelést kínál a Hyundai csoport modelljeihez, így a bemutatónál vélhetően hamarabb tudják meg, hogyan néznek ki a vállalat jövőbeli modelljei, hogy felkészülhessenek a kiegészítők forgalmazására.


A képeket tanulmányozva úgy tűnik, a tervezők a Grandeur esetében is folytatják a legújabb Hyundai és Genesis modellek formanyelvét, ami azonban nem feltétlenül jó megoldás, ha a jövőben valóban el kívánják határolni a Hyundait a magasabbra pozicionált Genesisektől. A rajzokon látható autó ugyanazokat a formai jegyeket kapta, így megtalálható a hatszögletű króm hűtőmaszk és a jellegzetes ködlámpafészek is. Hátul a krómozott kipufogóvégek felett a Grandeur jellegzetes alakú hátsó lámpatestét találjuk.    


Motorokból lesz közvetlen befecskendezéses benzines, kis lökettérfogatú benzines és dízelváltozat is, ez utóbbi pedig arra enged következtetni, hogy az új modellt akár Európában is bevezethetnék. A 3,0 3,3 és 3,8 literes GDi, valamint a 2,2-es CRDi motorokhoz már a bevezetéstől elérhető lesz egy vadonatúj nyolcfokozatú automata sebességváltó is.

Forrás: thekoreancarblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei