A Hyundai gyerekrajzokból készített autókat


A Hyundai Motor egy különleges autókiállításon mutatja be azokat a modelleket, amelyek koreai gyerekek rajzai alapján születtek meg.

A Hyundai Motor szerint a mai gyerekek pillanatok alatt a jövő látnokai, tervezői és ipari szakértőivé cseperedhetnek, ezért ahelyett, hogy ezt az időszakot, a vállalat lehetőséget adott számukra arra, hogy láthassák egyéni ötleteiket a valóságban is. Az autógyártó egyedi Briliáns Gyerek Autókiállításán” a gyerekek ugyanis 3D modellekként találkozhatnak azokkal az alkotásokkal, amelyeket ők maguk rajzoltak.   


A korábban meghirdetett pályázatra érkezett több ezer alkotás közül a Hyundai 14 nyertes formatervet választott ki, amelyeket a valóságban is elkészített. Az eredmény pedig egy olyan autókiállítás lett, amilyet még nem látott a világ.  


A Hyundai Motor és a Szöuli Dizájn Alapítvány közös rendezésében április végétől állítják ki az alkotásokat a szöuli Dongdaemun Design Plázában. A kiállítást öt különböző szekcióra osztották fel, amellyel a gyerekek is tanulhatnak a környezetükről: a kemény sivatag, zamatos erdő, a nyitott égbolt, a nyüzsgő város és a viharos tenger. A Hyundai azt szeretné, ha az interaktív játszótér élménye inspirálná a gyerekek képzeletét és empátiáját, amellyel felkészítheti őket a holnap környezetvédelmi és autóipari nagyköveti szerepére.   


A Hyundai Briliáns Gyerek Autókiállításán olyan járművek szerepelnek, mint a városi dugókat házfalak oldalaira felfutva kikerülő autó, a zenével működő repülő autó, vagy a napenergiával hajtott olyan autó, amely a sivatagban a vizet hóvá tudja változtatni. Minden kiállított autó egyedi módon mutatja meg, hogyan viszonyulnak a gyerekek az autózáshoz és milyen ötleteik vannak ezzel kapcsolatban.


Forrás: thenewswheel.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei