Díjazták Európa legjobb Hyundai kereskedőit


A Hyundai Motor május elején egy díjátadó ünnepség keretein belül díjazta legjobban teljesítő európai kereskedőit, amelyek között több magyar márkaképviselet is elismerésben részesült.

A Hyundai Motor Europe 24 ország azon168 kereskedését hívta meg a koreai márka offenbachi főhadiszállásához közeli frankfurti Union Hallében május elején megrendezett díjátadóra, akik a legjobb értékesítési eredményt és vásárlói elégedettséget érték el. A csoportból 18 képviselet – a legjobbak legjobbikaként – a legmagasabb elismerésként az Elnöki Díjat vehették át.


A győztes kereskedők előzetes bemutatón is részt vehettek, ahol megismerkedettek a vadonatúj Hyundai Ioniq modellel, amely csak a harmadik negyedév végétől érkezik meg az európai márkakereskedésekbe. Az Ioniq a világ első olyan modellje, amely háromféle elektronikus – hibrid, plug-in hibrid és tisztán elektromos – hajtásláncot kínál az ügyfelek számára.


„Az innovatív vadonatúj Ioniq a Hyundai Motor jövőjét szimbolizálja és a kereskedőink azok, akik ezt a jövőt a vásárlóinknak bemutatják” – mondta Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe alelnöke. „Ahogyan továbbra is erősíteni szeretnénk üzletmenetünket és a márkánk hírnevét, továbbra is támogatjuk európai kereskedőinket, díjazzuk remek, kimagasló teljesítményüket a vásárlói élmény minden területén.”  


A Hyundai Motor Europe Elnöki Díját a budapesti Autopalace márkakereskedés is megkapta, amely mellett a Hyundai Gablini, a veszprémi  Autó-Forrás, a Hyundai Hovány és a pécsi Mischl Autóház is elismerésben részesült tavalyi kimagasló értékesítési eredményei miatt.


A Hyundai Motor célja, hogy minden piacon a legjobb kiszolgálást tudja nyújtani, amellyel legmagasabb szintre emelkedjen a vásárlói elégedettség. Az európai legjobb kereskedések kitüntetését megelőzően a 31 európai ország kereskedőinek értékesítési eredményeit folyamatosan nyomon követték, teljesítményüket értékelték és ennek alapján választották ki a győztes kereskedéseket. A rangos Elnöki díjat minden évben csak egy kereskedés kaphatja meg országonként – és még akkor is olyan kimagasló teljesítményt kell produkálnia, amely kiemeli azt a legjobbak között is.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei