Idén frissítést kap a Hyundai i10


A Hyundai indiai képviselete a hírek szerint már dolgozik a Grand i10 modellfrissített változatán, amely ősszel kerülhet bevezetésre.

Az Indiában Grand i10 néven árusított kisautót 2013-ban mutatta be a Hyundai, amely idén szeptemberben tervezi a ráncfelvarrott változat bemutatását és mivel az indiai változattal egy időben az európai i10 is bemutatkozott, így várhatóan a frissítés is azonos időben következik majd be.


Habár egyelőre nincs semmi konkrét információ az i10 frissített változatáról, a legfrissebb értesülések szerint a módosítások csak minimális mértékben érintik az autó külső megjelenését, a mérnökök elsősorban az autó technikáján javítottak. Ennek során várhatóan nem változik a motorkínálat, ám azok hatásfoka, gazdaságossága és károsanyag-kibocsátása csökken majd és akár egy új, a német ZF Zachs cégtől származó robotizált váltómű is megjelenhet a kínálatban.


Indiában jelenleg 1,2 literes, 82 lovas benzinmotorral és egy 70 lóerős 1,1-es CRDi dízellel kapható a Grand i10, míg Az Európának Törökországban készülő i10 1,0 és 1,2 literes benzinmotorokkal készül. Amennyiben az európai változat is megújul, az valószínűleg az októberi Párizsi Autószalonon kerülhet bemutatásra.

Forrás: ibtimes.co.in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei