Hosszú távú mobilitás-garanciát kínál a Hyundai Németországban


A Hyundai eddig is nagyvonalú ötéves garanciacsomagjának részeként mostantól mobilitás-garanciáját 200 ezer kilométeres korláttal az autó életkorától függetlenül vállalja - Németországban.

A Hyundai személyautóira vonatkozó mobilitás-garancia egy meghibásodás esetében Európa-szerte segítséget nyújt és a helyszíni javítást, valamint a szállítás költségeit foglalja magában. Emellett a mobilitás-garancia átvállalja az esetlegesen felmerülő autóbérlési, szállásköltségeket, valamint a megjavított autóhoz történő visszautazás költségeit is. ezen ingyenes szolgáltatás alapfeltétele a jármű márkaszervizben rendszeres karbantartása.


A Hyundai hosszú távú mobilitás-garanciája mostantól független a jármű életkorától, mostantól ugyanis az autó futásteljesítménye számít, így annak 200 ezer kilométeres értékéig él a garancia. A meghibásodási védelem a 30 ezer kilométerenként, vagy 12 havonta esedékes időszakos szervizek között érvényes. Minden egyes időszakos szerviz után meghosszabbodik az autóra vonatkozó mobilitás-garancia.


A Hyundai mobilitás-garanciájának ezen kiterjesztésével újra kihangsúlyozza nagyvonalú garanciacsomagjának jelentőségét, amely által hosszú távon is megerősíti termékeinek minőségi színvonalát. A csomag részeként a személyautókra 5 éves, kilométerkorlát nélküli garancia jár a teljes autóra és ötéves mobilitás-garancia jár. Ezt mostantól minden egyes időszaki szerviz után meghosszabbodik, amellyel az autó életkorától függetlenül valóban hosszú távú garanciává válik és egészen az autó 200 ezer kilométeres futásteljesítményéig érvényes marad.  

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei