Automata váltót kapott a Hyundai Creta


A Hyundai helyi képviselete bejelentette, hogy az Indiában kapható kisterepjárók közül elsőként a Hyundai Creta benzinmotoros változata mostantól automataváltóval is rendelhető.

A Hyundai Creta tavalyi bemutatása óta hatalmas siker Indiában, amelyre nyolc hónap alatt több mint 100 ezer megrendelés érkezett és amely 26 különböző elismerésével, köztük a legrangosabb Indiai Év Autója díjával jelenleg az ország legtöbbet díjazott autójának számít.   

„A Creta a Hyundai Motor India történetének egyik legsikeresebb modellje” – mondta Rakesh Srivastava, a HMIL értékesítési és marketingvezetője. „Az automataváltós benzines Creta modell bemutatásával a Hyundai ismét bizonyítja elkötelezettségét a vásárlói igények kielégítése iránt, amelynek révén egy olyan vevőcentrikus vállalatot építünk, amely a vásárlók elégedettségét keresi. Mivel a biztonság számunkra elsődleges, ezért mostantól minden Creta alapfelszereltségéhez a dupla légzsák is hozzátartozik. Az új automata változat és a növelt biztonsági felszereltség fontos része azon célunknak, hogy India legnépszerűbb autógyártójává váljunk.”


Az immár szériában járó két első légzsák mellett a Creta 1,6 SX+ Automatic változatában multimédiás AVN érintőképernyős navigációs rendszer, LED nappali menetfényekkel felszerelt projektoros fényszórók, tolatókamera, tolatóradarok, kulcsnélküli rendszer, 17 colos alufelnik, bőrborítású kormánykerék és váltógomb, valamint automata klíma is megtalálható.   

A Creta egy teljesen új szegmenst hozott létre India autópiacán. A Folyékony Szobrászat 2.0 stílusirányzatnak megfelelően kialakított modellt több mint 85 országba exportálják jelenleg, ahol új divatirányzatot teremtett a jövő hobbiterepjárói között.

Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei