Hyundai Tucsont kapott Szlovákia Szépe


Idén is a Hyundai Motor Slovakia szponzorálta a Miss Szlovákia versenyt, amelynek győztese egy vadonatúj Hyundai Tucsonnal lett gazdagabb.

Az idei évben Kristina Činčurová nyerte meg a szomszédos Miss Szlovákia szépségversenyt, amelynek fő támogatója, a Hyundai Motor Slovakia nemrég ünnepélyes keretek között adta át a vetélkedő fődíját, egy vadonatúj Hyundai Tucsont. Kristinának jelenleg ugyan még nincs jogosítványa, így egyelőre édesapja vezeti majd az új autót.  


„A 2016-os Miss Szlovákia verseny megnyerésével számomra egy álom vált valóra. Rengeteg díjat és ajándékot kaptam, de a legpompásabb mégis ez a Hyundai Tucson” – mondta Kristina. „Még mindig nem hiszem el, hogy ez az autó az enyém. Ez egy tökéletes családi autó, ezért biztosan évekig fogom majd használni. Mivel még nincs jogosítványom, ezért apukám fogja vezetni az autót. Csak attól félek, ha megszerzem a jogsit, apukám majd nem akarja nekem visszaadni.”


Az átadási ünnepségen Josef Jung, a Hyundai Motor Slovakia elnöke is gratulált az új autóhoz. „Kívánom, hogy sikeresen elvégezd a vezetési tanfolyamot és sok örömteli és mindenekfelett biztonságos kilométert kívánok az új Hyundai Tucsonnal. Ez az autó jelenleg a SUV kategória egyik bestsellere és úgy gondolom, hogy több ezer elégedett ügyféllel együtt te is értékelni fogod a kiemelkedő formatervet és innovatív technológiát.” – mondta Jung a kulcsok átadásakor.  

Forrás: automagazin.sk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei