Ismét a Hyundai i20 lett az Év Cégautója


A Hyundai i20 immár második alkalommal nyerte el Európa legnagyobb flotta összehasonlító tesztjében az Év Cégautója kitüntetést és ismét kategóriája legjobb importmodelljének választották.

A minden évben megrendezésre kerülő Év Cégautója választás Európa flottamenedzsereinek legnagyobb gyakorlati tesztjének számít. Ebben az évben kereken 250 profi flottakezelő soha nem látott mennyiségű, vagyis 29 gyártó 82 modelljének 162 autóját tesztelték két napon keresztül. A 2 043 alkalommal 1 392 órás menetpróbák eredményeként pedig 12 modellkategóriában választották meg a győztes összesített és az importmodellt.


A zsűri a formaterv, a kényelem és a menetteljesítmények mellett értékelte többek között az adott modell gazdaságosságát is, amely döntő tényező lehet a céges vásárlók számára. A német Cégautó (Firmenauto) szaklap szerkesztősége és a DEKRA szakértői szervezet által megrendezett eseményen az árak és a környezetvédelem és közrejátszott a győztesek kiválasztásában.       


A kisautók kategóriájában győztese az 1,4-es dízelmotorral szerelt 90 lóerős Hyundai i20 lett. A tavaly már az „Arany Kormánykerék” díjjal is megjutalmazott i20 második generációja vonzó formatervéhez nagyvonalú térkínálat és igen gazdaságos működés is társul. A modell a nagyobbik dízelmotorral összesen 4,1 litert fogyaszt száz kilométeren, miközben kilométerenként csupán 106 gramm széndioxidot bocsát ki. Ahogyan a márka többi modellje, úgy az új Hyundai i20 is kiemelkedő garanciacsomaggal rendelkezik, amelynek része az ötéves kilométerkorlát nélküli garancia, amit Németországban az autó 200 ezredik kilométeréig érvényes mobilitásgarancia egészít ki.    

Forrás: hyundai-presselounge.de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei