Már Mexikóban is kapható a Hyundai Santa Fe


Immár Mexikóban is bemutatták a Hyundai Santa Fe modelljét, amely gazdag felszereltségével és turbós benzinmotorjával a márka ötödik elérhető modellje az országban.

Két évvel a márka piacra lépése után már öt modellből áll a Hyundai mexikói termékkínálata, miután május vége óta már a Santa Fe is kaphatóvá vált az országban. A mexikói piacra egy kétliteres, turbófeltöltéses benzinmotorral érkezett meg a Hyundai nagyobbik hobbiterepjárója, amely 240 lóerős teljesítménye ellenére gazdaságos üzemet és alacsony károsanyag-kibocsátást ígér a fogyasztóknak.  


A Santa Fe minden mexikói kivitele 19 colos alufelniket visel, amely mellett a belső térben 7 colos színes LCD érintőképernyő és tolatókamera, a műszeregységben pedig 4,2 colos Supervision kijelző is emeli az autó színvonalát. A Santa Fe utasainak biztonságáról hét légzsák, menetstabilizáló rendszer, blokkolásgátló és elektronikus fékerőelosztó is gondoskodik.


Mexikóban mindössze háromféle színárnyalatban, gyöngyfehér, vörös és ásványszürke színben lehet kérni az új Santa Fét, amely bézs vagy fekete belső kárpitozást kaphat. Az autó indulóára a 2,0T Sport változatban 504 900 peso, azaz kb. 7,7 millió Ft.

Forrás: vidayestilo.terra.com.mx

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei