Segélyhívót kap az orosz Hyundai Creta


Megjelentek az első kémfotók az Oroszországban összeszerelt első Hyundai Creta modellekről és belső kialakításáról, ahol egy automatikus vészhívót is elhelyeztek.

A számos alkalommal lefotózott álcázott példányok után most az orosz Creta-Club.net rajongói oldalon jelentek meg az első fotók a Hyundai Szentpéterváron működő gyárában készülő Creta kisterepjáró belső teréről. A klub egyik tagjának ugyanis sikerült beülnie a március óta készülő modell egyik előszériás példányába, amit jól összerakottnak, harmonikusnak és kényelmesnek írt le.  


A klubtag szerint ugyan egy jól felszerelt autóba sikerült bejutnia, amiben érintőképernyős kijelző, sebességszabályzó, telefonkihangosító, automata klíma is volt többek között, ám a költségek csökkentése érdekében hiányzott az elektromos ablakemelők egyérintéses funkciója és világítása, de a napellenzők tükrei sem kaptak világítást. Kicsit sok a műanyag az utastérben, ám az összeszerelés minősége kifogástalan.


A pozitív oldalon ezzel szemben áll a hatalmas térkínálat, amely mellett a Creta a Hyundai modellek között elsőként kapja meg az orosz fejlesztésű ERA- GLONASS vészhívó rendszert, amely egy tetőre helyezett piros gomb megnyomására vészjelzést küld a központnak az autó koordinátáival együtt.  


A Hyundai egyelőre nem hozott nyilvánosságra hivatalos fotókat a szentpétervári üzemben készülő Creta modellről, csupán a gyártás folyamán a nyers karosszériáról jelentek meg fotók. A hivatalos orosz honlapon az autó kiemelkedően merev szerkezetét is bemutatták már, amely mellett azt is közölték, a márciusban beindult próbagyártást követően augusztusban várható a Creta sorozatgyártásának megkezdése.  

Forrás: zr.ru

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei