Több száz Hyundai a foci EB szolgálatában


A Hyundai Motor átadta azt a több mint 350 autóból álló járműflottáját, amely a 2016-os UEFA Labdarúgó Európa-bajnokság lebonyolításában vesz majd részt.

A Hyundai Motor május utolsó napján ünnepélyes keretek között átadta azon járműveinek kulcsait, amelyek a Franciaországban megrendezésre kerülő UEFA EURO 2016 Labdarúgó Európa-bajnokság kulcsfontosságú szereplőit, képviselőit és VIP személyeit szállítják majd. A Hyundai hosszú távú együttműködési megállapodása értelmében a járműveket a párizsi St. Denis stadionja előtt állították ki azért, hogy a június 10. és július 10. között megrendezésre kerülő esemény hivatalos járműveiként annak zavartalan lebonyolításában részt vegyenek.  

A focirajongók milliói által követett nemzetközi labdarúgó bajnokság hivatalos partnereként a Hyundai Motor autói delegációk, UEFA csapattagok, média, biztonsági szakemberek és VIP vendégek szállításában vesznek majd részt. Az összesen 361 Hyundai jármű között Genesis, Santa Fe, Tucson és i20 is megtalálható, de a vállalat szállította a résztvevő nemzeti csapatok 12 buszát is, amelyekkel a mérkőzések helyszíneire utaznak majd.   


A július 10-én megrendezésre kerülő döntőnek is helyet adó párizsi St. Denisben, Franciaország nemzeti stadionjánál lebonyolított hivatalos átadási ceremónián részt vett Hyung Cheong Kim, a Hyundai Motor Europe elnöke, Kyoo Bok Lee, a Hyundai Motor France elnöke, Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingvezetője és számos meghívott vendég.

„A Hyundai Motorral már 2000. óta folytatott együttműködésünknek köszönhetően az UEFA Európa-bajnokság továbbra is a világ egyik legnagyobb sporteseményévé nőtte ki magát” – mondta Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingvezetője. „Ahogyan mi is, a Hyundai Motor is azon ügyködik, hogy a legjobbat nyújtsa tevékenysége során és ez a Hyundai Motor kiváló és megbízható járműflottájával egyértelmű. Az UEFA Európa-bajnokság mostani támogatásával reméljük, hogy segíthetjük a Hyundai Motor eladásait és növelhetjük a márka értékét is.”    


A Hyundai Motor immár 16 éve az UEFA Európai Labdarúgó bajnokság hivatalos támogatója. Az UEFA hivatalos partnereként a Hyundai Motor kulcsszerepet játszik a nemzeti csapatok, játékosok, képviselők és vendégek részére biztosított járműveivel. 2014 és 2016 között a Hyudnai Motor összesen 428 autóval segítette az UEFA Európai Labdarúgó bajnokság szervezését.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei