Álca nélkül az új Hyundai Accent


A Hyundai Accent következő generációjának tanulmányát az idei Pekingi Autószalonon már láthattuk, most pedig itt vannak az első álca nélküli kémfotók a szériaváltozatról.

Először látható a Hyundai Accent legújabb generációja mindenféle álcázás nélkül, amelyet Kínában kaptak lencsevégre, ahol az autó bemutatója sem lehet messze. Az autó természetesen magán viseli azokat a jellegzetességeket, amelyek a Pekingi Autószalonon bemutatott koncepción is megtalálhatóak voltak, ám sokat finomítottak rajta.   


A szériaváltozaton már sokkal visszafogottabbak a lámpák, a hűtőmaszk, a lökhárítók és a kerekek kialakítása, amelynek nyilván gyártástechnológiai okai vannak. Amennyire viszont a képek alapján megállapítható, az új Accent minden másban követi a tavasszal bemutatott tanulmány vonalait.


A kémfotókon kétféle Accent is megfigyelhető: egy alacsonyabb felszereltségű, amelyen halogén lámpák és kisebb acélkerekek vannak és egy magasabb felszereltségű, amely már LED nappali menetfényeket, projektoros fényszórókat, ködlámpákat, nagyobb alukerekeket, napfénytetőt, króm kilincseket és sötétített üvegezést is kapott.


A hírek szerint a 2017-es Hyundai Accent 4 380 mm hosszú, 1 728 mm széles és 1 460 mm magas, miközben tengelytávja 2 600 mm, vagyis 30 mm-rel nagyobb, mint elődjében, amellyel az utastér hátsó része a korábbiaknál tágasabb lehet.  

A 2017-es Hyundai Accent a kínai piacon Verna néven kerül forgalomba és 100 lóerős 1,4-es és 123 lovas 1,6-os benzines motorokkal készül majd. A modell koreai változatában ezenkívül várható még egy 1,6-os dízelmotor, Indiában pedig ezenkívül még egy kisebb, 1,4-es CRDi egység is rendelhető lesz majd.  

Forrás: indianautosblog.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei