Jubileumi Hyundai Creta Indiában


Éppen egy éve mutatták be Indiába a Hyundai Creta kisterepjárót, amelynek megünneplésére az autó egy jubileumi szériát kapott.

A Hyundai Motor India Új-Delhiben bemutatta az éppen egy éve kapható és azóta példátlan értékesítési sikereket elért Creta modell 1st Anniversary Edition limitált szériás változatát, amelynek első példányát Saina Nehwal tollaslabda játékos kapta. Nehwal nemrég tért haza Ausztráliából, ahol megnyerte az Australian Open Bajnokságot.  


A 26 éves Saina Nehwal India legsikeresebb sportolói közé tartozik, aki csak idén négy versenyt nyert meg, 2012-ben a Londoni Olimpián pedig bronzérmet szerzett Indiának.   


„Saina egy tollaslabda ikon Indiában” – mondta Y. K. Koo, a Hyundai Motor India vezetője. „Folyamatosan kiváló teljesítménye nagy mértékben növelte a tollaslabda szurkolóinak elismerését. Az indiai Év Autójának is megválasztott Creta kiváló teljesítményével, erős felépítésével és stílusával szintén egy ikonná vált a hobbiterepjárók között.”   


„Nagy megtiszteltetés és csodás élmény számomra ez és szeretném megköszönni a Hyundainak, hogy megtisztelnek a Creta 1st Anniversary Edition első példányával” – mondta Saina Nehwal. „Nagy motivációt jelent minden sportoló számára, ha elismerik kemény munkáját és annak eredményeit. Biztos vagyok magamban és a legjobbat fogom teljesíteni a következő versenyen is azért, hogy büszkévé tegyem országomat és honfitársaimat.”  


A Hyundai mindig is szoros kapcsolatban állt a sporteseményekkel az olyan globális sporttevékenységek támogatásával, mint a FIFA Labdarúgó-világbajnokság és az UEFA Labdarúgó-Európabajnokság, golf, WRCés az ICC Krikett bajnokság.

Forrás: hyundai.com/in

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei