Brit díjat kapott a Hyundai forradalmi technológiája


Az angol Auto Express magazin éves díjátadásán a Hyundai Motor környezetbarát technológiáját Technológiai Díjjal jutalmazták.  

A Hyundai Motor elsősorban azért kapta elismerését, mivel a vállalat az első olyan autógyártó, amely a környezetbarát technológia teljes tárházát tudja vásárlói számára kínálni. Ezek között megtalálhatóak a teljes termékpaletta gazdaságos Blue Drive változatai, a vadonatúj Ioniq háromféle elektromos meghajtással lesz elérhető, valamint az ix35 Fuel Cell modellel a világ első, kereskedelmi forgalomban elérhető üzemanyagcellás modell is kapható.


„Ezt a díjat az a gyártó érdemli ki, amely véleményünk szerint valóban innovatív és hasznos technológiákat mutatott be, amelyek előnyösek a felhasználó számára” – mondta Steve Fowler, az Auto Express és Carbyer magazinok főszerkesztője. „A Hyundai az egyetlen olyan autógyártó, amely a környezettudatos technológiák teljes mixét kínálja. Az Ioniq elérhető árú hibrid, plug-in hibrid és teljesen elektromos változatban kerül forgalomba – vonzó csomagolásban. És persze a Hyundai első autógyártóként kínál üzemanyagcellás ix35-öt az Egyesült Királyságban.”


„Nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj és egyben azon elkötelezettségünk elismerése, hogy csökkentsük autóink környezetre gyakorolt káros hatását” – mondta Tony Whitehorn, a Hyundai Motor UK elnök-vezérigazgatója. „Legújabb Ioniq modellünkkel már képesek vagyunk még szélesebb körű választási lehetőséget kínálni vásárlóinknak egy olyan járművel, amelyet már a kezdetektől hibrid, elektromos és plug-in hibridként terveztek.”


„Amikor technológiáról van szó, elsőnek lenni létfontosságú, de még fontosabb azt elérhetővé és vonzóvá tenni – és a Hyundai éppen ezt csinálja!” – folytatta Fowler.


A Hyundai csoport jelentős összeget fektet be az alacsony környezetbarát technológiák fejlesztésébe és 2020-ra 28 alacsony károsanyag-kibocsátású modellt kívánnak bemutatni – többek között új hibrid, plug-in hibrid, elektromos és üzemanyagcellás járműveket.

Forrás: hyundaipressoffice.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei