Új alkalmazás segíti az üzemanyagcellás Hyundai ügyfeleket


Az üzemanyagcellás járművek területén úttörőnek számító Hyundai Motor a hidrogén mobilitás további elősegítése érdekében egy új okostelefonos alkalmazást és távdiagnosztikai rendszert mutatott be.

Az iOS és Android telefonokra egyaránt letölthető új Hyundai ix35 Fuel Cell App elsőként mutatja meg Európa összes hidrogén töltőállomását, valamint azok pillanatnyi elérhetőségét, működőképességét nemcsak a Hyundai ix35 Fuel Cell, de más üzemanyagcellás autót használók számára. Az alkalmazás ezen túlmenően Google Maps térképen listázza azon európai Hyundai márkakereskedéseket és szervizeket is, amelyek az üzemanyagcellás autók szervizelésére megfelelő Hyundai tanúsítványokkal rendelkeznek.  


A Hyundai ix35 Fuel Cell App egy különleges, ötnapos európai utazás során tesztelték le, természetesen több ix35 Fuel Cell modellel. Az út a norvágiai Bergenből indult és Németországon, Ausztrián át jutottak el az olaszországi Bolzanoba. A 2500 kilométeres túra célja az üzemanyagcellás autók strapabíró képességének és praktikumának bizonyításán túl a növekvő európai hidrogén infrastruktúra népszerűsítése. Az újratöltések koordinálására a vezetők ezen a túrán már az új Hyundai Fuel Cell Appot használták.   


A hidrogén technológia és infrastruktúra digitális támogatására a Hyundai Motor továbbá egy távdiagnosztikai rendszert is létrehozott. Ez rögzíti a Hyundai ix35 Fuel Cell által megtett távolságot, sebességet, és felhasznált hidrogén mennyiséget, amely nemcsak a vezetőnek, de a fejlesztők számára is fontos információkat szolgáltat, amellyel a hidrogén technológiát és az infrastruktúrát fejleszteni lehet.  

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei