Az Auto Bild szerint a Hyundai i30 a legmegbízhatóbb


A Hyundai i30 egyéb tulajdonságai mellett minőségével is kitűnik versenytársai közül, amelyet most az Auto Bild tartós tesztje is bizonyít.

Mi tesz egy autót valóban jó autóvá? Nemcsak a vonzó megjelenés és a sportos menettulajdonságok, de nem is csak a kényelem, a vezetési élmény és az ár-érték arány, vagy az üzemanyag-takarékosság és a hosszú távú garancia. Ez a minőség, ami egy autót megbízhatóvá és hosszú életűvé teszi.


Európa legnagyobb példányszámban megjelenő Auto Bild autós szaklap tesztelői nemrég egy mindenre kiterjedő 100 ezer kilométeres tartósteszten vizsgálták meg a Hyundai i30 képességeit. Az autó teljes egészében meggyőzte a tesztelőket, így csupán öt hibaponttal az előkelő első helyre került a megbízhatósági listán, vagyis a sok év alatt tartós teszteken valaha vizsgált modell között a Hyundai i30 a legmegbízhatóbb típus. A Hyundai i30 olyan megjegyzéseket kapott a szerkesztők értékelésében, mint „a Hyundai egyszerűen tudja” és „az első helyezéssel a koreai autó a legjobb tartóstesztre fogott autóvá válik, amit eddig vizsgáltunk”.


A tartós tesztre fogott Hyundai i30 wagon 1,6 CRDi modellben csak apróbb hibákat találtak a teszt alatt: a navigációs rendszer és a Bluetooth kihangosító nem mindig működött együtt, amely a tesztautó esetében egy hiányzó szoftverfrissítésre volt visszavezethető. Ezenkívül egy túl magasra állított tompított fényszóró miatt a bevilágított útszakasz volt a kelleténél rövidebb. Minden más tekintetben a 25 hónap alatt megtett százezer kilométer alatt, amelyben gyakran lendületes autópályás utazások is voltak, teljes mértékben számíthattak a tesztelők az i30-ra.


Ezt a kiváló összesített eredményt az is alátámasztja, hogy csak Németországban 120 ezer ügyfél választotta eddig a 2012-től kapható második generációs Hyundai i30-at. A kompakt modell ugyanis nemcsak kiváló minőségű és kifejezetten hosszú élettartamú, de tulajdonosa számára páratlan garanciacsomaggal rendelkezik: kilométerkorlát nélküli öt éves általános garancia, öt éves fényezési garancia, ugyanilyen hosszú ideig segélyszolgálat és évente ingyenes átvizsgálás.

Forrás: hyundai.news/de

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei