Hyundai szalonok a Google Street View-n


Kanadában mostantól akár a Google Maps térképprogramja segítségével is meglátogathatjuk a Hyundai kereskedéseket és akár be is ülhetünk az ott kiállított autókba.

A Hyundai kanadai képviselete elérte, hogy két márkaképviselete is felkerüljön a Google népszerű Street View programjába. Ennek keretében a kétmilliomodik kanadai Hyundai értékesítő Val-Bélair márkakereskedés Quebecben és az albertai River City Hyundai akár laptopon, mobilon vagy táblagépen is bejárható a Street View alkalmazással


A kezdeményezés a Hyundai Globális Kereskedőtér Identitás (GDSI) részeként valósult meg, amely újraértelmezi a vásárlói élmény fogalmát és a program segítségével lehetőség van 360 fokos virtuális túrát tenni a márkakereskedésen belül is sőt, akár be is lehet ülni az ott kiállított Hyundai modellekbe. A programban a Val-Bélair kereskedésben jelenleg az Elantra, Tucson modellekbe, míg a River City Hyundaiban a Santa Fe XL, a Genesis és a Veloster modellekbe lehet benézni.


„Egyre több és több ügyfelünkről derül ki, hogy vásárlásaikat online végzik, legalábbis az adatok ezt igazolják” – mondja Lawrence Hamilton, a Hyundai Auto Canada marketingvezetője. „A két márkaképviseletnél bevezetett 360 fokos Google Street View programmal természetes módon kiterjesztjük mindazt, amit vevőink online keresnek és felgyorsítjuk a hagyományos és online világ összeolvadását”

Ez a két kereskedés egyenlőre csak egy kísérlet, amit később az összes márkakereskedésre kiterjeszthetnek Kanadában.

Forrás: mobilesyrup.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei