A Hyundai az Év Gyártója Indiában


Az idén a Hyundai Motor indiai szervezete kapta meg a 2016-os Év Gyártója díjat, amely elismerés az egyik legmagasabb rangú ilyen kitüntetés az országban.

A Frost & Sullivan idén is odaítélte az Indiai Gyártói Kiválóság díját, amelyet 2016-ban a Hyundai Motor India Limited érdemelt ki. A díj a legmagasabb rangú ilyen jellegű elismerés, amelyet egy indiai termelő vállalat kiváló gyártási technológiájáért kaphat. A Hyundai India összesen 102 indiai vállalat közül bizonyult a díjra legérdemesebbnek. A Frost & Sullivan szakértői a vállalatok alap- és támogató eljárásait értékelték, amelyek alapján alakult ki a végső sorrend.  


„Nagy megtiszteltetés a HMIL számára, hogy nekünk ítélték ezt a díjat” – mondta Y. K. Koo, a Hyundai Motor India vezetője. „Ez a díj igazolja a kiválóságba vetett hitünket. Mi az elsők között vagyunk az indiai gyártás és a világszintű export támogatásával. A gyártókomplexumunkban előállított termékeinket fejlett formatervük, minőségük és teljesítményük miatt elismerik. Büszkék vagyunk világszínvonalú gyártóüzemeinkre, erős technológiai képességeinkre, amelyet az automatizálás magas szintje mellett jól képzett szakmunkások egészítenek ki és ezzel díjnyertes modelleket állítanak elő. Nagyon köszönjük és nagyra értékeljük a Frost & Sullivan ilyen jellegű vizsgálatait, ami kiemeli a termelői kiválóságokat.”  


A 2016-os Indiai év Gyártója díjat Aroop Zutshi, a Frost & Sullivan globális elnöke adta át a Hyundai Motor India igazgatója számára. A Frost & Sullivan egy növekedési elősegítő vállalat, amely ügyfelei számára lehetővé teszi a növekedésük felgyorsítását és a lehető legjobb pozíciót tudják megszerezni a növekedés, innováció és piacvezető hely eléréshez.

Forrás: india.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei