Biciklik százait adományozott a Hyundai amerikai gyára


A Hyundai Motor amerikai összeszerelő üzeme karácsony előtt kivételesen nem autókkal, hanem gyermekbiciklikkel telt meg, amelyeket egy helyi jótékonysági szervezet számára adtak átaz ünnep előtt. 

A Hyundai Motor Manufacturing Alabama Montgomeryben található gyára már 13 éve minden karácsony előtt igyekszik tevékenyen részt venni a közösségi életben, így idén összesen 352 darab gyerekbiciklit adományoztak a Marine Corps Toys for Tots program számára. 


Ezen programban részt vevők a bicikliket helyi templomok, közösségi csoportok, árvaházak és más olyan szervezetek részére osztja szét, akik a régió rászoruló családjai vagy gyerekeiért tesznek az ünnepek előtt. A Hyundai adományában a biciklik mellett számos doboz játék is volt, amit több mint ezer dolláros pénzadománnyal is kiegészítettek. Minden adomány a gyár dolgozóinak egyéni, illetve beszállítók felajánlása.


Kevin Graham, a Hyundai Motor Manufacturing Alabama igazgatója elmondta, hogy a dolgozók nem fogják ugyan megtudni, kihez került az általuk vásárolt ajándék, azonban azt mindenképpen tudják, hogy adományukkal a leginkább rászorulók részére teszik boldogabbá az ünnepet. "Idén 352 gyerek fog úgy felébredni karácsony reggel, hogy a fa alatt egy vadonatúj bicikli várja" - mondja Graham. 

Forrás: montgomeryadvertiser.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei